#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Tuesday 13 February 2018

Τα αγαπημένα προϊόντα Motherlove

Στις μέρες μας υπάρχει κορεσμός από  διαφημίσεις για προϊόντα βρεφικής ηλικίας και μητρότητας- εγκυμοσύνης. Καθημερινά βομβαρδιζομαστε από προβολές, παρουσιάσεις προϊόντων όμως το να γράψεις την γνώμη σου για προϊόντα που θεωρείς κορυφαία και τα έχεις χρησιμοποιησει ουκ ολίγες φόρες, δεν θεωρώ οτι είναι άσχημο και κουραστικό. (Διαβάστε το disclaimer).
 Η πρώτη μου επαφή με τα προϊόντα Motherlove ήταν όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου πριν από 7 χρόνια. Από τότε,  έχω συστήσει σε πολλές φίλες τα προϊόντα motherlove  και όλες δείχνουν να τα προτιμούν.



H Μotherlove είναι μια εταιρία που κατασκευάζει απο το 1990  καλλυντικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τα μωρά και την φροντίδα της εγκύου και της νέας μητέρας. Έχοντας σαν "μοτο" οτι τα συστατικά που θα χρησιμοποιηθουν θα πρέπει να είναι όσο γίνετε πιο αγνά, χρησιμοποιεί αυστηρά και μόνο βιολογικά βότανα και πολύτιμα έλαια. Όλα τα προϊόντα της Motherlove περνούν από αυστηρούς ελέγχους που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα. Σημαντικό προτέρημα για κάθε προϊόν της Motherlove είναι ότι κάθε προϊόν σε κάθε παρτίδα προϊόντων ελέγχετε ξεχωριστά και η εταιρία διατηρεί δείγμα γι' αυτό. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει την υπεροχή των προϊόντων της.
Στην Motherlove θα βρείτε μια ευρεία γκάμα σε προϊόντα για την φροντίδα του μωρού και της μαμάς.  Τα λάδια για μασάζ, οι  κρέμες για την φροντίδα της αλλαγής της πάνας είναι τα πιο δημοφιλή. Επίσης εξειδικευμενα προϊόντα για την έγκυο και τον τοκετό όπως λάδι κατά των ραγάδων, αλοιφές για τις ραγάδες, spray για την περιοχή του περινέου. Ιδαιτερα προϊόντα αποτελούν και αυτά της σειράς για τον θηλασμό. Η Motherlove είναι μια εταιρία που στηρίζει τον μητρικό θηλασμό και προσπαθεί να βοηθήσει τις νέες μανούλες να θηλάσουν τα παιδιά τους. Έτσι έχει δημιουργήσει τα εξειδικευμένα προϊόντα για τον θηλασμό. Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφικά ή προϊόντα που περιέχουν βότανα τα οποία παραδοσιακά και κυρίως αποτελεσματικα χρησιμοποιουνται σε ολόκληρο τον κόσμο για την αύξηση της παραγωγής του μητρικού γάλακτος.
Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τα προϊόντα της Motherlove στο e-shop της εταιρίας. 

Tα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την Motherlove είναι :



Motherlove Pregnant belly salve
Πρόκειται για μια πλούσια κρέμα σε μορφή butter που περιέχει λάδι από ροδάκινο, μελισσοκερι, shea butter, πολύτιμα έλαια λεβάντας, χαμομηλιού, άγριου τριανταφυλλου και πολλά αλλά που σκοπό έχουν να προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση και κυρίως προστασία του δέρματος από τις έντονες ραγάδες. Πολύτιμος σύμμαχος της καθε εγκυου, η κρέμα pregnant belly salve  μπορεί να χρησιμοποιηθει καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του 4ου τριμήνου σε περιοχές που δέχονται έντονες διακυμάνσεις στην ελαστικότητας τους όπως η κοιλιά, το στήθος και οι μηροί.
Προσωπικά αυτή την κρέμα την αγάπησα στις εγκυμοσύνες μου γιατί μου προσέφερε ενυδάτωση χωρίς όμως να νοιώθω λιπαρότητα στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους. Το διακριτικό άρωμα της δεν με ενόχλησε καθόλου και τα παιδιά μου δεν έδειξαν να ενοχλούνται και εκείνα από αυτό. Χρησιμοποιωντας την Pregnant belly salve σε καθημερινή βάση, δημιούργησα ένα "μίνι διάλειμμα " χαλάρωσης και ξεκούρασης για εμένα και την απαιτητική περίοδο της εγκυμοσύνης.
Παρόλο που καθημερινά χρησιμοποιουσα αρκετή ποσότητα της κρέμας, η συσκευασία των 120 ml που υπάρχει μου εξασφάλισε αρκετό προϊόν για πολύ καιρό. Έτσι δεν μου φάνηκε οτι δαπανούσα και πολλά χρήματα για την αγορά αυτού του προϊόντος. (Φυσικά η συσκευασία όλων των προϊόντων της Motherlove είναι τόσο ιδιαίτερη, που σίγουρα ακόμη και όταν το προϊόν έχει τελειώσει, δεν θα πετάξετε το βαζάκι ή το μπουκαλάκι του).

Μotherlove Rhoid balm
Η Rhoid balm είναι ένα κυριολεκτικά "βάλσαμο" που βοηθά σε προβλήματα με αιμορροΐδες. Βιολογικά συστατικά που υπάρχουν στο προϊόν όπως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καλεντουλας και φύλλα αμαμελιδας είναι γνωστά για τις καταπραυντικές τους ιδιότητες εδώ και χρόνια. Έτσι η συγκεκριμένη κρέμα δρα σαν αλοιφή και ανακουφίζει από τον πόνο και τον κνησμό.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν από τις ενοχλητικές αιμορροΐδες. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στο πρόβλημα αυτό και θα ανακουφιστείτε από την δυσφορία πολύ γρήγορα. Τελος αξίζει να σημειωθεί οτι η "έξυπνη" συσκευασία την καθιστά ιδανική για συχνή χρήση και έτσι μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας μέσα στην τσάντα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Motherlove και οτι απορίες έχετε για αυτά μπορείτε να απευθυνθείτε στην σελίδα της εταιρίας στο διαδίκτυο
Ενημερωθείτε και για τα νέα της Motherlove στο facebook στην επίσημη σελίδα της εταιρίας για την Ελλάδα  και στο instagram #MotherloveGreece

Ευχαριστώ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: