#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 13 December 2017

Τα βήματα για σωστό μακιγιάζ στο familives magazine

To χριστουγεννιάτικο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού familives magazine έχει βγει. Είμαι πολυ χαρούμενη που ακόμα μια φορά γράφω γι' αυτο το εξαιρετικό περιοδικό για ολόκληρη την οικογένεια. 



Στο συγκεκριμένο τεύχος, θα βρείτε τις οδηγίες μου για να πετύχετε ένα σωστό μακιγιάζ. Εύκολες και πολύ χρήσιμες οδηγίες για κάθε μακιγιάζ ημέρας ή νύχτας, ιδιαίτερο ή καθημερινό. Φυσικά μπορείτε να προσαρμόσετε τις δικές σας ιδέες πάνω στον οδηγό αλλά το σίγουρο είναι οτι διαβάζοντας τον συγκεκριμένο θα συνειδητοποιήσετε οτι το μακιγιάζ δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά. 


Θα ηταν παραλειψη να μην αναφερθω και στα υπολοιπα αρθρα του περιοδικού που είναι εξαιρετικά. Μια ερωτηση που ακουγεται συχνα οταν οι γυναίκες μιλούν για την περιποιηση των νυχιων είναι σχετικα με την περιποιηση τεχνητων νυχιων   ή gel. Στο συγκεκριμενο αρθρο θα διαβάσετε τις διαφορές και τι προσφερει η καθε μεθοδος. 
Οσον αφορα την φροντιδα και την ανατροφη του παιδιου, σας ετοιμασαμε πολυ χρησιμα αρθρα (ο ρολος της μουσικής, η καλλιεργεια του γραπτου λογου κ.α). 
Τα αρθρα σχετικα με την οργανωση του νοικοκυριου, δεν λειπουν ποτε απο το familives magazine ακομα και στα γιορτινά τεύχη. Το σιδερωμα ή αλλιως ο εφιάλτης των περισσοτερων γυναικών μπορεί να γίνει παιχνιδάκι με τις συγκεκριμένες συμβουλές. 
Στην εορταστική πλευρα του περιοδικού θα βρείτε πλουσιο υλικο για να φτιαξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολιδια αλλά και πολλες γιορτινες λιχουδιες. 
Καλωσοριζουμε τις γιορτές παρέα με το familives magazine. Ξεφυλλίστε το!

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: