#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 18 October 2017

Διαβάσαμε : Λίγη ησυχία, παρακαλώ του Θανάση Γκιόκα- διαγωνισμός- έληξε

Το βιβλίο "Λιγη Ησυχία, παρακαλώ" του Θανάση Γκιόκα είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Άτακτα Καρότα από τις εκδόσεις Mamaya. Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων με απίθανες περιπέτειες με το πιο ροκ συγκρότημα, "Τα άτακτα καρότα "   που έχετε συναντήσει.



Η ιστορία αυτού του βιβλίου ξεκινά στο μεγάλο Κουκουναροδάσος. Εκεί τα ζωάκια του δάσους έχουν ετοιμασίες για το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της γλυκιάς Θεκλας. Η Θεκλα είναι η χελωνιτσα που μοιράζει τα γράμματα σε όλα τα ζωάκια του δάσους. Όμως ο τυφλοποντικας, ο Ιάσονος δεν δείχνει προθυμία να συμμετέχει στις ετοιμασίες. Του αρέσει να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Χουζούρι και καλοπέραση. Από την άλλη, στο κουκουναροδάσος έχει έρθει καινούργιος γείτονας για τον Ιασονα, ο Μάρκος. Ο Μάρκος είναι πολύ δραστήριος και πάνω απ' ολα μουσικός. Μια σειρά από εκπλήξεις και απρόοπτα θα διαδραμαστιστουν κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της Θέκλας. 
Μια ιστορία γεμάτη αστεία, αγωνία και εκπλήξεις. Η δε εικονογράφηση έχει γίνει από τον ίδιο τον συγγραφέα, τον Θανάση Γκιοκα και είναι με μια λέξη εξαιρετική. Ο συγγραφεας μέσα από αστείες περιγραφές και απλό, λιτό λόγο που είναι κατανοητός ακόμη και στις πολύ μικρές ηλικίες καταφέρνει να περάσει το μήνυμα της συμβίωσης διαφορετικών χαρακτήρων. Τα ζωάκια στο δάσος αν και είναι διαφορετικά και έχουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις καταφέρνουν τελικά να συμβιώνουν αρμονικά. Η μουσική έχει παίξει καταλυτικό ρόλο για την συμβίωση. Μέσα απο την συνεργασία και το πνεύμα της ομαδικότητας, δημιουργειται ένα ξέφρενο, αστείο ροκ συγκρότημα που θα ξετρελάνει όλα τα ζωάκια του δάσους.  Η αγάπη για την μουσική μπορεί να ενώσει χαρακτήρες - ζωάκια και να ζουν όμορφα.


Η πρώτη ιστορία λοιπόν από τα "Άτακτα καρότα" ήταν συναρπαστική για τα παιδιά μου. Απήλαυσαν το βιβλίο και φυσικά ακούσαμε και το τραγούδι από το πιο ροκ συγκρότημα "Τα άτακτα καρότα" . Το "Σλουρπ καροτοζουμο" ξετρέλανε τα παιδιά μου και συνεχίζουν να ροκαρουν, καροτάρουν δηλαδή τραγουδώντας το!
Ανυπομονουμε να διαβάσουμε και τα υπολοιπα βιβλια  της σειράς "Ατακτα καρότα" με τίτλο "Ουπς νομίζω χαθήκαμε" και "Ξύπνα αρκούδε"




To beauty harmony blog σε συνεργασία με τις εκδόσεις Mamaya προσφέρει σε ένα τυχερό/η αναγνώστη ένα αντίτυπο του βιβλίου "Λίγη Ησυχία, Παρακαλώ"
Ευχαριστώ τις εκδόσεις Μamaya για την δωροθεσια.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

  1. Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Mamaya στο facebook 
  2. Κάντε like στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook 
  3. Γράψτε το δικό σας σχόλιο κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού, που θα βρείτε στο facebook πατώντας εδώ 
  4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης 
* Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο facebook 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 4 βήματα υποχρεωτικά. Συμμετοχές που δεν έχουν ακολουθήσει και τα 4 βήματα, θα ακυρώνονται. 
Πολλαπλές συμμετοχές διαγράφονται επίσης. 
Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. 
Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής random.org
H διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι 27/10/2017 στις 12 το μεσημέρι
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στο blog και στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook
Εαν ο νικητής/τρια δεν απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
Ο νικητής/τρια θα παραλάβει ταχυδρομικά το δώρο του. Σε περίπτωση που κατοικεί εντός της Αθήνας, θα παραλάβει ο ίδιος/ ίδια το βιβλίο απο τα γραφείου του εκδοτικού οίκου. 
Τα προσωπικά στοιχεία που θα υπάρξουν στην φόρμα συμμετοχής δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς πέραν από αυτό τον διαγωνισμό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η τυχερή που θα λάβει το βιβλίο είναι η Νο12 Mitrousi Natasa. Ευχαριστώ όλους και όλες που λάβατε μέρος! 

Καλή επιτυχία! 


No comments: