#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 22 September 2017

Το μύρτιλο είναι σύμμαχος μας και στην ομορφιά

Τα μυρτιλα που πολλοί τα γνωρίζετε και ως blueberries (να δω πότε θα μάθουμε την ελληνική τους ονομασία) είναι ένα φρούτο που αγαπώ πολύ. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα άτομα αρχίζουν να καταναλώνουν μυρτιλα και στην χώρα μας. Στην Ελλάδα, το μυρτιλο αρχίζει να ευδοκιμεί χάρης την φροντίδα και προσπάθεια καινοτόμων Ελλήνων  παραγώγων.
Επιπλέον πολλά άρθρα αναφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν αυτά τα μικρουτσικα αλλά τόσο εύγευστα φρουτάκια που θυμίζουν καραμελιτσες! Αυτό όμως που ίσως λιγότεροι γνωρίζουν είναι οτι η επιστήμη της ομορφιάς έχει βρει στο μύρτιλο πολλά οφέλη.  Έτσι πλέον στην αγορά θα βρείτε πολλά καλλυντικά που περιέχουν ουσίες από το μυρτιλο. 

Από την άλλη, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά και να περιποιηθείτε το δέρμα σας με εύκολες πρώτες ύλες. Το μυρτιλο θα είναι σύμμαχος σας στην φροντίδα και κυρίως την λάμψη της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να βρείτε 3 εύκολες συνταγές ομορφιάς με μυρτιλο στο blog του ecoblueberries.com. Τα υλικά όπως σας είπα απλά αλλά το αποτέλεσμα εξαιρετικο. Και φυσικά εαν θέλετε να δοκιμάσετε μυρτιλα και προϊόντα που προέρχονται από αυτό δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας στην ecobluerries. Ποιοτικά, εύγευστα και κυρίως βιολογικής γεωργίας μύρτιλα που καλλιεργουνται με αγάπη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και σε παλαιότερη ανάρτηση μου.

 Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: