#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 13 November 2016

Παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια – Διαγωνισμός ΕΠΑ- EΛΗΞΕ



O καιρός μου φαίνεται ότι κρύωσε  αρκετά. Μόλις σκοτεινιάσει, τα μικρά μου  θέλουν να παίζουμε πλέον με επιτραπέζια παιχνίδια. Έβγαλα και εγώ λοιπόν τα επιτραπέζια που το καλοκαίρι τα είχαμε μαζεμένα και δεν παίζαμε καθώς ειμασταν περισσότερο καιρό έξω.
Σε αυτό το σημείο θα σας μιλήσω για ένα  επιτραπέζιο παιχνίδι  που αγόρασα πέρσι, αν και αυτή την ανάρτηση ήθελα να σας  την παρουσιάσω παλαιότερα αλλά όπως πάντα! Δεν πρόλαβα!
Πέρσι που  λέτε, τα μικρά μου, θελαν να παίζουν περισσότερο με επιτραπέζια! Έτσι και εγώ πήγα στο κοντινό μας παιχνιδαδικο και έψαξα για παιχνίδια κατάλληλα και για παιδιά προσχολικής ηλικίας για να μπορεί να παίζει και ο μικρός μου. Εντελώς τυχαία έπεσε μπροστά μου ένα παιχνίδι επιτραπέζιο που ήταν κατάλληλο και για τα δυο μου παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα να διαφημίζεται στην τηλεόραση και αυτό που πρoξενησε την περιέργεια να διαβάσω περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που παίζεται. Παρατήρησα ότι προερχόταν από μια εταιρεία ελληνική και φυσικά αυτό που άρεσε πολύ. (Τα τελευταία χρόνια, προσανατολίζομαι σε αγορές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κυρίως από ελληνικά χέρια.) Επίσης η τιμή μου φάνηκε πολλή καλή. 

To επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζουμε σχεδόν καθημερινά όλη η οικογένεια είναι το «Αχ κουνελάκι! ».

Απλά να σας αναφέρω ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορούν να το παίξουν μεγάλοι και μικροί με το ίδιο ενδιαφέρον πάντα. Η «αγωνία» που έχει αυτό το επιτραπέζιο κάνει κάθε παίκτη να μεταμορφώνεται σε παιδί και να περνά ξέγνοιαστα την ώρα του! Ιδανικό για τους μπαμπάδες που ψάχνουν για παιχνίδια επιτραπέζια με τα παιδιά τους. Επιπλέον ο γιος μου πολλές φορές παίζει το παιχνίδι και μόνος του ! 

Eδώ παίζουμε παρέα με την γιαγιά!
Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Αχ κουνελάκι» είναι της εταιρίας παιχνιδιών EΠΑ. Ανατρέχοντας στην επίσημη σελίδα της εταιρίας , θα διαβάσετε ότι πρόκειται για μια εταιρία ελληνική που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και κατασκευάζει παιχνίδια για πάνω από 80 χρόνια (Αξίζει να διαβάσετε πώς ξεκίνησε η εταιρία- εμένα πάντως μου θυμίζει παραμύθι!).
Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για παιδιά όλων των ηλικιών (αγαπημένο μου  παιχνίδι το Europoli Ελλάδα) Δείτε όλο τον τον κατάλογο των επiτραπέζιων παιχνιδιών εδώ. Τα παιχνίδια της ΕΠΑ θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 
Θα ήθελα επίσης να σας αναφέρω ότι η εταιρία νοιάζεται για τα παιχνίδια που φτιάχνει γι'αυτο και προχώρα σε 100% ανανέωση τους αρκετά συχνά. Έτσι στα περισσότερα από αυτά θα δείτε ότι έχουν ανανεώσει τα πιόνια του παιχνιδιού, έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερες καρτέλες για να μπορούν να παίζονται καλύτερα και έχουν δημιουργήσει πιο ανθεκτικά κουτιά αποθήκευσης. Τέλος τα νέα  πιο ζωντανά χρώματα που έχουν προστεθεί κάνουν τα παιχνίδια τους ακόμα πιο ελκυστικά.
 Για να μαθαίνετε τα νέα της εταιρίας κάντε like  την σελίδα της EΠΑ toys στο facebook.
Το beauty harmony blog εξασφάλισε για εσάς 2 επιτραπέζια παιχνίδια από την EΠΑ για τους φίλους του. Τα παιχνίδια που προσφέρει είναι το "Αχ κουνελάκι" και  το "Εuropoli Ελλάδα". Ο διαγωνισμός μας είναι πανεύκολος.  Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό 
  1. Κάντε like στην σελίδα της epa toys στο facebook
  2. Kάντε like στην σελίδα του Beauty Harmony Blog στο facebook
  3.  Αφήστε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία της ανάρτησης που θα βρείτε  (πατώντας έδω)
  4. Κάντε κοινοποίηση -share την φωτογραφία του διαγωνισμου
  5.  Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος  αυτής της  ανάρτησης
Συμμετοχές που δεν έχουν ολοκληρώσει και τα 5 βήματα δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα.  
Σε περίπτωση που κληρωθείτε, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στείλει η εταιρεία το δώρο σας! Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κληρώσεως random.org. Oi τυχεροί θα πρέπει να απαντήσουν σε διάστημα 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, τα δώρα θα δωθούν στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας. 
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές απο Κυριακή 13 Νοεμβρίου μέχρι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου (12 το μεσημέρι).  Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ευχαριστούμε όλες και όλους και λάβατε μέρος στον διαγωνισμό. 
Ειχαμε 58 έγκυρες συμμετοχες για το επιτραπέζιο παιχνίδι "Αχ κουνελάκι"   και ο τυχερός είναι 
Νο 8  Kapetanakis Agelos και επιλαχόντες 
Νο 46 Vasw paligianni
Νο 33  stella kallou

και  για το επιτραπέζιο "Europoli ΕΛΛΑΔΑ" είχαμε 83 συμμετοχές με τυχερή την 
Νο40 Dora Mark και επιλαχόντες 
Νο 61 Εvi Antoniou
No 72 maria morou 

Καλή επιτυχία!


No comments: