#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Saturday 14 September 2013

Οι διακοπές μας στο Daphne’s Club Hotel Apartments( Μέρος 1ο)


Μετά από πολύ καιρό επιτέλους μπόρεσα να βρω χρόνο και να γράψω. Τόσες πολλές σκέψεις, τόσες αναμνήσεις, τόσα πράγματα που θα πρέπει να σας παρουσιάσω που θα αρχίσω σιγά σιγα να τα αναρτώ! Θα σας παρουσιάσω λοιπόν, τις φετινές διακοπές που είχαμε την τύχη να κάνουμε. Ολιγοήμερες μα τόσο μοναδικές και αξέχαστες πάνω απ’όλα όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφο μου αλλά και τα μικρούλια. Ειδικά για τον γιο μου που ήταν οι πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές!




Φέτος το καλοκαίρι δεν ήταν στο πρόγραμμα να κάνουμε διακοπές καθώς τα οικονομικά μας δεν μας το επέτρεπαν. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια για εμάς φέτος. Έτσι στο καθιερωμένο ετήσιο Πικ-ΝΙΚ που διοργανώνει μια από τις συμβούλους θηλασμού  της La Leche Legue International (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Θηλασμού με παράρτημα και στην Ελλάδα), διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.lllgreece.org/ κερδίσαμε τον 1ο λαχνό! 
   Το δώρο; Ένα 3ημερο ταξίδι! Διαμονή για 3 μέρες με πληρωμένο και το πρωινό σε ένα ξενοδοχείο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και μωρά. Το Daphne’s Club Hotel Apartments στην Συκιά Κορινθίας, κοντά στο Ξυλόκαστρο. 
Φυσικά στην αρχή, δεν πολυκαταλαβαμε τι ακριβώς κερδίσαμε. Είμαι βέβαιη ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Πικ-ΝΙΚ μάλλον δεν χάρηκαν καθώς όλοι θα ήθελαν να ήταν στην θέση μας αλλά όταν πήγαμε σπίτι και ρίξαμε μια γρήγορη μάτια στο διαδίκτυο σχετικά με το ξενοδοχείο (δείτε περισσότερα /www.daphnesclub.com) αρχίσαμε να ανυπομονούμε να φτάσει η ώρα των διακοπών. Ναι έφτασα η ώρα τον ΔΙΑΚΟΠΩΝ! Ο Σεπτέμβρης για μένα ανέκαθεν ήταν η καλύτερη εποχή για διακοπές! Κάναμε λοιπόν κράτηση για τις αρχές Σεπτέμβρη.
Οδικώς φτάσαμε στην Συκιά Κορινθίας και πολύ εύκολα βρήκαμε το ξενοδοχείο. Με το που φτάσαμε στην είσοδο, βλέπουμε ένα κάτασπρο κτήριο με μπλε παράθυρα και δίπλα στην ταμπέλα του ξενοδοχείου, μια ακόμη πιο μικρή που έγραφε

η συνέχεια στην επόμενη αναρτηση!

No comments: