#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 5 September 2012

Φυσικοί τρόποι αποτοξίνωσης!

Με την νεα σχολικη χρονια να ξεκινα σε λιγες μερες, καλο θα ηταν να καναμε και μια μινι αποτοξινωση, ειδικα εαν στις διακοπες το ριξατε λιγάκι.. έξω. Να μερικοί τοποι για να πετύχετε αποτοξίνωση.

1.Νερο, νερο νερο. Το νερακι προσφερει ενυδάτωση και τροφή για τον ανθρωπινο οργανισμό αλλα συντελει και στην αποτοξινωση του. Καταναλωστε καθημερινα 8 ποτηρια περιπου νερο.


credits

2. Διατροφη. Ειμαστε οτι τρωμε με αλλα λογια. Μεινετε μακρια απο κατεργασμενες τροφες και ταχυφαγια, καφεΐνη, αλκοόλ και προιοντα κρέατος. Κάντε ενα μίνι πρόγραμμα διατροφής που θα περιλαμβανει μονο χυμούς και φρεσκα φρουτα, ξηρους καρπούς αλλα και βραστα λαχανικά για κανα δυο μέρες.

3. Καταναλωστε  αντιοξειδωτικα. Ριξτε μια ματια σε προηγούμενη ανάρτηση για να μάθετε περισσοτερα. Τα αντιοξειδωτικα πολεμουν τις ελευθερες ριζες που δημιουργουνται στον οργανισμο και προσφερουν ευεξια.

4. Ασκηση. Η ασκηση βοηθα το σωμα να αποβαλλει με τον ιδρώτα τις τοξινες ενω η απολεπιση (πιλινγκ) και το μασαζ συντελούν αισθητα στην αποβολη τοξινων. Τελος η σάουνα και τα ατμολουτρα ειναι μια ακομη μορφη αποτοξινωσης.

Εσεις τι προτιματε;


Εαν βρηκατε το παραπάνω αρθρο ενδιαφέρον, παρακαλω μοιραστείτε το!

No comments: